Пълните ранглисти на Bgorienteering.net ще бъдат публикувани на 13 декември

Пилотното издание на проекта на Bgorienteering.net за създаването на ранглисти на децата от 12 до 14 г.се радваше цяла година на сериозен интерес от страна на състезатели, треньори и родители. Съревнованието, базирано изцяло на чистите спортно-технически възможности на децата, показа че българското ориентиране няма защо да се притеснява за бъдещето си.

Пълните ранглисти ще бъдат обработени и публикувани на 13 декември, петък и ще бъдат онлайн в сайта до края на неделния ден.

Bgorienteering.net предвижда промяна в публикуването им през следващия сезон. В сайта ще бъдат извеждани първите 5 от всяка група (момчета и момичета 12-14 г.), а от първо до 20 място ще могат да бъдат видяни само от регистрираните в сайта потребители.

Регистрацията ще се извършва единствено с валиден e-mail адрес и ще даде възможност на потребителите за достъп до собственото и уникално съдържание на сайта.

Подробности за нея и за нововъведенията, които предстоят в Bgorienteering.net, ще бъдат публикувани в края на годината или в началото на следващата.