Карта анализ

Бюлетин за купа “8 декември”

СКО “Академик публикува бюлетина за 51-то състезаниe за Купа “8-ми декември” и Купа “Капитан Петко”, което ще се проведе на 11 декември в района на комплекс Аквалайф в с. Кранево. […] Read more »
Награждаване купа Пловдив

Димитър Желязков и Яна Богя най-добри около Гребния канал

Хладният и ветровит неделен ден в Пловдив събра над 170 състезатели за състезанието по ориентиране на Гребния канал в града. Изцяло равниният терен беше компенсиран от няколко уловки по маршрута, […] Read more »
Медали купа Чернатица

Тамаш Богя и Ния Онуфриева спечелиха на Младежкия хълм

Около 130 състезатели се събраха в събота край Младежкия хълм в Пловдив за състезанието за купа “Чернатица”. На мястото, където през 2011 г. се проведе ДП 20-21 спринт, този път […] Read more »
Mall Велико Търново

Покана за купа “Никулден”

Клубовете Браун тим, Вариант 5 и Трапезица 1954 организират състезание по ориентиране за купа “Никулден”, което ще се проведе във формата “микро спринт” и “спринт”. На 11 декември сутронта е […] Read more »
Точка купа Ивановден

Бюлетин за купа “Добрич”

Организаторите на състезанията за купа “Добрич” публикуваха бюлетина на събитието. То ще се проведе на 4 декември в района на село Батово, м. Гъбките, близо до Добрич. Вижте бюлетина Read more »
Гребна база Пловдив

Бюлетин за купа “Пловдив”

Организаторите на състезанията за купа “Пловдив” публикуваха бюлетина на събитието. То ще се проведе на 4 декември в района на гребната база в Пловдив. Вижте бюлетина Read more »
Старт на купа Пловдив 2019

Бюлетин за купа “Чернатица”

Организаторите на състезанията за купа “Чернатица” публикуваха бюлетина на събитието. То ще се проведе на 3 декември в района на Младежкия хълм в Пловдив. Вижте бюлетина Read more »
Контролна точка

Покана за купа “8 декември”

Организаторите на състезанията за купа “8 декември” публикуваха поканата на събитието. То ще се проведе на 11 декември в района на района на с.Кранево, близо до Варна. Вижте поканата Read more »
Контролна точка със сигнатура 71

Покана за купа “Добрич”

Организаторите на състезанията за купа “Добрич” публикуваха поканата на събитието. То ще се проведе на 4 декември в района на село Батово, м. Гъбките, близо до Добрич. Вижте поканата Read more »
Гребна база Пловдив

Покана за купа “Пловдив”

Организаторите на състезанията за купа “Пловдив” публикуваха поканата на събитието. То ще се проведе на 4 декември в района на гребната база в Пловдив. Вижте поканата Read more »