победители Варненско лято 2021

“Варненско лято” 2021 подгря състезателите за купа “България”

Серията от състезания по ориентиране край морето започна този уикенд в околностите на Варна на техничения и сложен район около Златни пясъци за купа “Варненско лято”. Седмица преди купа “Бъгария”, участие взеха... Read more »
Старт на купа България, първи ден

Стартови списъци за купа “България”

Организаторите на състезанията за НК “България” публикуваха стартовите списъци за първите два дни. Стартовете ще се проведат от 18 до 20 юни край Обзор. Рекорден за последните години брой участници, над 900... Read more »
Контролна точка на Купа България

Над 900 заявки за купа България

Тазгодишното издание на НК “България” се очертава като едно от най-посетените в последните години. Бърза справка показва, че към момента има над 900 заявки (според системата на БФО и OrienteeringOnline). Близо 730... Read more »
Контролна точка парков спринт

Жега и баири на Черешовата купа

Близо 200 състезатели по ориентиране взеха участие на традиционната Черешова купа “Кюстендилска пролет”, която премина при високи температури и нива на настроение. Стартовете бяха в Дупница и село Слокощица. Първият ден събра... Read more »
Контролна точка

Пет клуба с титли от ДП 20-21 спринт и средна

През отминалия уикенд гр. Елена събра по-голямата част от елита и бъдещия елит на българското ориентиране за държавните първенства в спринта и средната дистанция. В петък, 28 май, градският стадион в планинския... Read more »
Ния Георгиева

Бюлетин за ДП 20-21 спринт и средна дистанция

Организаторите на състезанията от програмата на Държавното първенство по ориентиране за групите 20 и 21 г. – спринт и средна дистанция публикуваха бюлетин 2 на събитието. То започва утре, 28 май в... Read more »
Контролна точка

Стартов списък за купа “Идеал Стандарт”

Организаторите на състезанието по ориентиране за купа “Идеал Стандарт”, публикуваха страртовия списък на събитието. То ще се състои на 23 и 24 май, в с. Хлевене, Ловешко. Вижте списъка Read more »
Ловеч

Стартов списък за купа “Деветашко плато”

Организаторите на състезанието по ориентиране за купа “Деветашко плато”, публикуваха страртовия списък на събитието. То ще се състои на 22 май, събота, в Ловеч. Вижте списъка Read more »
Контролна точка ДП 12-18 Баня

ДП 12-18 определи шампионите за 2021 г.

От 14 до 16 май в гр. Баня, Карловско, се проведоха държавните шампионати по ориентиране в дисциплините спринт и дълга дистанция, както и щафетните бягания за състезателите от възрастовите групи мжду 12... Read more »
старт мъже 16 масов старт купа Великден

Стартови списъци за ДП 12-18, ДП Мастърс и купа “Пловдив”

Организаторите на състезанията от Държавните първенства по ориентиране за подрастващи 12-18 г и за ветерани, публикуваха стартовите списъци. Стартовете ще се състоят от 14 до 16 май във и около с. Баня,... Read more »