Контролна точка

Бюлетини за купи “110 г. Освобождение на Родопите” и “Тренера”

Организаторите на състезанията за купи “110 г. Освобождение на Родопите” и “Тренера” публикуваха бюлетините на събитията. Те ще се проведат на 13 и 14 август край Смолян. Виж бюлетин за купа “110... Read more »
Иван Сираков

Иван Сираков и Илиана Илиева спечелиха купа “Бегун”

Пет дни ориентиране на един от най-вълнуващите райони в България, този край Стрелча, зарадваха над 250 ориентировачи на състезанията за купа “Бегун”, провела се през миналата седмица. Организаторите бяха предвидили регламент без... Read more »
Щафета мъже

Титли за Швеция и Норвегия в последния ден на EOC 2022

След трудните и интересни стартове от средната и дълга дистанция на Европейското първенство по ориентиране в Естония, неделния ден и щафетните бгания предложиха още от същото за състезателите. Швеция спечели европейската титла... Read more »
Класиране жени средна

Шок за Туве, радост за Естония и Швеция

Изненадващите резултати на Европейското първенство по ориентиране в Естония продължиха да валят и днес, по време на финала на средната дистанция. Районът беше познат на участниците от дългата дистанция, когато бягаха в... Read more »
Жени дълга дистанция

Голям ден за Финландия на EOC 2022

Европейското първенство по ориентиране излъчи първия си шампион за 2022 г. след тежка и трудна дълга дистанция край естонския град Раквере. Неособено хълмистият, но изпълнен с висока растителност терен затрудни много от... Read more »
Национален отбор 2022

Състави на националните отбори за SEEOC 2022

БФО обяви съставите на националните отбори по ориентиране за предстоящия шампионат на Югоизточна Европа в Румъния. Състезанията са от 24 до 28 август със състезателен център Виктория. Мъже 16 Никола Карачоров –... Read more »
Паула Грос

EOC 2022 започна с квалификация за средната дистанция

Европейското първенство по ориентиране в Естония започна днес с квалификацията за средната дистанция. В нея участие взеха петимата български състезатели, но нито един не успя да се класира сред първите 20 в... Read more »
Точка К, черешова купа

Покани за купи “110 г. Освобождение на Родопите” и “Тренера”

Организаторите на състезанията за купи “110 г. Освобождение на Родопите” и “Тренера” публикуваха поканите на събитията. Те ще се проведат на 13 и 14 август край Смолян. Виж покана за купа “110... Read more »
Купа "Бегун"

Бюлетин за купа “Бегун”

Организаторите на петдневните състезания за купа “Бегун”, които ще се проведат край Стрелча в първите дни на август, публикуваха бюлетина на събитието. Вижте бюлетина Read more »
Купа "Бегун"

Покана за купа “Бегун”

СКО “Бегун” Варна организира петдневно състезание за купа “Бегун”, което ще се проведе от 3 до 7 август край Стрелча. Състезателенният център ще е в местността Скумсале, като са осигурени условия за... Read more »