Огромен успех на състезанието “За да има утре” в Ямбол

Начало » Огромен успех на състезанието “За да има утре” в Ямбол

карта от състезанието "За да има утре"В съботния ден на 27 юни в Ямбол се проведе демонстративно състезание по ориентиране под надслов “За да има утре”.

Събитието е част от отбелязването на Международният ден за борба с наркоманиите 26 юни, Общински съвет по наркотични вещества при Община Ямбол, Превантивно-информационен център за борба с наркоманиите към него и Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, в партньорство с Община Ямбол, както и с помощта на Регионално управление на образованието, Областна дирекция на МВР – гр. Ямбол и Детска педагогическа стая организират за поредна година кампания под надслов “За да има и утре”.

“Получи се страхотно! Организаторите от Общината са впечатлени и искат да има такова събитие поне през седмица! (Трудна работа, но не невъзможна 😉 ) Огромни благодарности на хората, които помогнаха (няма да споменавам имена, че ще пропусна някого)!  Благодаря!”, написа в групата Ориентиране България едно главните действащи лица – Димо Чолаков.