Незабравима средна дистанция на Three hills 2023 (резултати, видео, снимки и анализ)

Начало » Незабравима средна дистанция на Three hills 2023 (резултати, видео, снимки и анализ)


Последният ден от тридневните състезания по ориентиране Three hills cup 2023 по традиция завършиха със средна дистанция край Велико Търново, която бе анонсирана като атрактивен масов старт за най-интересните възрастови групи.

Тя се състоя в местността “Гарга баир” и предложи незабравими моменти за много от участниците. Болшинството от тях не бяха подготвени за това, което им предстоеше – удължена средна дистанция, много пеперуди, трудна за бягане гора и “скрито” от първоначалните данни допълнително сборно изкачване.

Николай Димитров на Three hills cup 2023В резултат на това се получиха неочаквани резултати, а много от фаворитите в групите си дори не успяха да завършат, изтощени и от нокаут спринта ден по-рано.

Ветеранът в М21 Николай Димитров от Браун тим се оказа най-бърз по тежкото трасе и финишира за над 80 минути, със 7 аванс пред втория Петър Борисов от Компас Крос. Трети на секунди от второто място остана Давид Шателон от НСА-Сивен. Повече от двойно на времето на победителя беше това на последния в класирането.

При жените Кристина Иванова от Браун тим спечели с време от 95 минути, с 6 минути преднина от втората Лилиана Гоцева от Младост. Трета остана Стефания Димитрова от Браун тим.

Вижте сплитовете
Вижте Livelox (Карти и Анализ)
Вижте видео
Вижте снимки
НовоДетайлен анализ на старта

Вижте резултатите

Абонирайте се за канала Orienteering Bulgaria в YouTube