Над 350 души се състезаваха за купа “Габрово”

Начало » Над 350 души се състезаваха за купа “Габрово”

Награждаване купа ГабровоС участието на повече от 350 състезатели премина поредното издание на купа “Габрово”. Събитието се състоя в околностите на града и премина под знака на високите температури и традиционното добро настроение.

Валентин Шишков от Трапезица беше най-бърз в първия ден, като даде време с 1:35 минути по-добро от това на Николай Димитров от Браун тим. Трети на по-малко от минута остана Владимир Атанасов от Бегун.

При дамите Илиана Илиева от Узана победи с близо 7 минути Златимира Абаджиева от Академик, а Силвия Шандуркова изостана с 8 минути от сестра си.

Вижте класирането
Вижте сплитовете
Вижте GPS мъже | жени първи ден
Снимки първи ден (credit: Стефан Драшков/Калина Драшкова)
Видео от състезанията (абонирайте се за канала ТУК)

Апостол Атанасов от Трапезица беше най-добър в неделя, което в крайното класиране му определи втората позиция. Втори през деня и първи в общото класиране е Валентин Шишков. С две трети места и общо трето е Владимир Атанасов.

С две победи Илиана Илиева логично зае първото място при жените с голям аванс. Втора след едно четвърто и едно трето място се нареди Моника Ламбрева от Бачо Киро Дряново, а трета е Силвия Шандуркова, която остана седма в неделния ден.

Вижте крайното класиране
Вижте сплитовете от втори ден
Вижте GPS мъже | жени втори ден
Снимки втори ден (credit: Стефан Драшков)
Снимки награждаване
Видео от състезанията (абонирайте се за канала ТУК)