Бронзов медал за Кристина Иванова на ДП по полумаратон

Начало » Бронзов медал за Кристина Иванова на ДП по полумаратон


Националната състезателка по ориентиране Кристина Иванова спечели бронзов медал на провелото се днес по време на Маратона на София Държавно първенство по полумаратон.

Първа стана Маринела Нинева от Локомотив-Дряново. Тя подобри личния си рекорд на 1:17:33 часа и спечели четвърта поредна титла на страната ни в дистанцията. Нейна подгласничка за първенството е Симона Националната състезателка по ориентиране Кристина Иванова спечели бронзов медал на провелото се днес по време на Маратона на София Държавно първенство по полумаратонНеделчева (СК Русе Кар Мотор Спорт) – 1:18:19 часа, а Кристина Иванова, която бяга за СК Младост 2012-Благоевград е с време 1:24:31 часа.

Иначе Наталия Семенович от Украйна се наложи в общото класиране в полумаратона с време от 1:15:28 часа. Нинева се нареди трета в международното класиране

Около 900 бегачи застанаха на старт в полумаратона днес. Близо 2500 души се включиха в трите дистанции на Софийския маратон, сред тях и няколко състезатели по ориентиране.


Можете да подпомогнете Bgorienteering.net като се абонирате за канала му в YouTube. Достигането на определен брой абонати, ще позволи да се предава на живо през най-популярната видео платформа!